Remote Viewers

paranoias en general

Una banda d’indumentària Latin King assalta el litoral català

 

mi.jpgPaty Adams. Corresponsal al litoral català

 

 

Aquest passat dijous, una banda arribada directament del mar mediterrani en patera va assaltar un bar de Calella de Palafrugell. Desprès de l’atac, res va quedar en peus, i menys els guiris, que ja dormien per terra bastant tocadets abans de que l’espectacle de lluita lliure comencés.

Una veïna de la població, mentre s’arrebossa de crema de sol ens confessa: “Jo quan vaig veure els tatuatges, els medallons, i les pintes que es gastaven (referint-se a la banda de delincuents marins), ja em vaig tèmer el pitjor! I vaig tenir clar que eren membres dels Latin Lovers” (Latin Kings devia voler dir, però vés i explica-li!) “Tinc un nét d’aquesta edat, i ja li vam fer treure l’arrecada per a què no es deixès perdre com aquella colla de brètols”

 

Una de les meduses arrestades per “les mosses d’esquadra”(perquè la igualtat està arribant fins i tot a aquests extrems del cos) assegura que solament volien apagar un radiocasset on sonava sense descans l’últim hit d’Enrique Iglesias, però que les coses se’ls en van anar de les mans quan un fan d’aquest artista va perdre els nervis i els va amenaçar. Les males llengües asseguren que la fan podria ser una de les mosses.

Els 10 detinguts, deu elements molt interessants de Chrysaora quinquecirrha, que majoritàriament resideixen a uns metres de la costa desprès d’emigrar de casa seua per problemes amb la sogra, passaran a disposició policial aquesta tarda, cap allà a les tres, doncs segons les últimes revelacions els detinguts podrien ser comestibles.

El Centre de Coordinació Nacional i Marítima de Catalunya i Comarca (CCNNCC) està especialment preocupat per la violència creixent que s’observa en aquest tipus de bandes, que cada vegada de forma més constant, ataquen les nostres zones turístiques, i es planteja crear un grup especial d’assalt que pugui fer front a situacions d’emergència

Paty

 

Anuncis

Agost 17, 2007 - Posted by | Frikynews

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: