Remote Viewers

paranoias en general

Els polítics espanyols no arriben a finals de mes

 

mi.jpgPaty Adams. Corresponsal a la diputació de Tarragona

 

Segons ha pogut saber aquest corresponsal, els polítics espanyols declaren tenir dificultats per sobreviure amb el seu sou. Ja és àmpliament conegut que la pujada de preus anual (tot i que sabem que no pugen), de l’Euribor (que fa complicat poder tornar l’ànima al senyor Botin i companyia), i la pujada de sant Pentecostés de la mata a l’ermita, estan fent difícil arribar a final de mes a tots els espanyols. Però el cas dels polítics és especialment dramàtic.

Les últimes investigacions indiquen que els que ho passen més malament són els membres de les diputacions, als que, amb uns 100.000 Euros anuals de mitjana, no els arriba per pagar les quotes del chalet de 2000 m quadrats i les lletres del ferrari. Un membre d’una d’aquestes diputacions, (aporta una foto del seu cotxet per demostrar el seu calvari) que prefereix mantenir-se en l’anonimat, declara que des que l’any passat es van aprovar pujades de sou d’entre un 20 i un 40%, les coses son una mica més fàcils, però que encara es veuen funcionaris per les rotondes de diferents ciutats amb vestit curt i roba cridanera per poder fer front als deutes contrets amb la vida.

fer.jpg

(Foto de l’utilitari del membre de la diputació)

No només han d’alternar la seua funció pública amb altres activitats, sinó que a més, és el grup que més compra als magatzems xinesos i supermercats de preus baixos. En contraposició, segons el mateix estudi, el col·lectiu més ben pagat està format per les dones amb estudis universitaris d’entre 25-35 anys, seguides dels becaris d’investigació, becaris en pràctiques, i becaris sense sou, que tot i que no cobren guanyen salut, que en els temps que corren no té preu.

 

 

becar.gif

 

(Forges. El pais. 20/08/2007)

 

Des d’aquí, preguem a les institucions que tinguin algun tipus de responsabilitat en aquest assumpte que és deixin de solucionar problemes de llum a Barcelona, que oblidin per un moment el caos de rodalies, aeroports i autopistes, i que es preocupin dels grups més desfavorits de la nostra societat.

Paty (thanks Hugo)

 

Anuncis

Agost 24, 2007 - Posted by | Frikynews

3 comentaris »

  1. Como desocupado a tiempo completo y con ganas de pasarme a la política barrial, quiero expresarme mi más absoluto respaldo a todos los políticos y pido desde este medio un aumento en sus ingresos a fin de satisfacer sus necesidades básicas -viajes a Maldivas, jovencitas de 20 años, cubatas, etc-. HS

    Comentari per Hugo Simpson | Agost 24, 2007 | Resposta

  2. He leido en la prensa canallesca que el socialista Celestino Corbacho es alcalde de L’Hospitalet de Llobregat (la segunda ciudad de Cataluña) y que además es Presidente de la Diputacion de Barcelona y por todo ello cobra algo mas de 200.000 cucas. Eso es mentira, un socialista defensor de todos los trabajadores y de la clase obrera no es ético que pueda cobrar ese dinero. Seguro que es un pobre mileurista que no llega a fin de mes y además debe hacer frente a esos depredadores de los Bancos y Caixas de ahorro para pagar la hipoteca de su pisito de Pedralbes (Barcelona)

    Comentari per Joseph Stalin | Agost 24, 2007 | Resposta

  3. XDDDD. Eso pudiera ser, a ver cuando salen las plazas para la diputación que dejaremos el currículum

    Comentari per jordiandreucorbaton | Agost 24, 2007 | Resposta


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: