Remote Viewers

paranoias en general

En fi…

 paper.jpg

Els papers del meu escriptori baixen i pugen al so de les marees. Quan crec que ja tinc dominat el colossal i infame desastre que regna a la meua taula me’n adono de que se m’ha oblidat buscar una colla d’articles per tal de completar la bibliografia d’un punt de la tesi. I aleshores, el caos! Mil referències, mil “papers”, (perquè es diuen papers, que fa més fi, intel·lectual i pedant a la mateixa vegada), creixen i creixen de nou com bolets ara que ja comenta a ser la temporada. (Ja es deuen trobar rovellons o què pels ports de Caro?)

 

Ara diuen que igual ens assignen ajuda des de les esferes il·limitades del cel, i potser tenim un ajudant/a que ens donarà un cop de mà amb les tesis, docències, i misses i rituals varis que fem de tarda en tarda per a què sembli que treballem. Benvinguda, jo tinc feina per donar, regalar, subhastar… i qualsevol cosa que acabi amb ar, er o ir! Però pobre/a, on es fica! Nosaltres necessitem un sacerdot per fer-nos un exorcisme! Menys mal que em queda Supermodelo 2007, on cada vegada estan més malament. Crec que ara ja han sobrepassat tota mena de límits, i ja s’han vist lesbianismes, guarreries, elles en boles, i tot el que s’ha de veure… en fi, això ja no és el que era. Però potser estan sent realistes, i sincers, i estan ensenyant al món el que realment importa per ser model (i altres coses), qualitats que molta gent ja intuïa i denuncia tot sovint i que tenen més a veure amb estar agenollat que amb desfilar per una pasarel·la. I diuen que volen exportar el programa a altres països! Juasss

 

 

Market liquidity, capitalization and the Random Walk Behaviour of Stock Prices... Sí, seguirem amb amb això, quin remei… perquè per més que miri a tot arreu el maleït paperet no desapareix. He pensat de fer objecció de consciència, dir que la tesi va en contra de la meua forma de veure el món i les meues creences, igual que fan els pares aquests que no volen que els seus nens facin Educació per a la Ciutadania. Sí, definitivament faré objecció. I ja de passada objectaré de fer classe, (que m’afecta el cervell, i el pitjor, els afecta psicològicament a ells que han d’aguantar un profe sonat a qui de tant en tant se li’n va la pilota), objectaré de tirar la brossa, de conduir pel carril que toca, d’aparcar en zona blava, i de tantes i tantes coses que van en contra de la meua forma de veure la vida. Me’n aniré a cremar banderes, i fotos, que es veu que ara s’ha posat de moda, o aniré a Birmània que allí saben com montar un bon guirigall. Ho deixarem aquí, que crec que m’està tocant el sol directament al cap i això sol fer més mal que bé, i aniré a prendre l’aire (aire que per cert, no fa segons els pronòstics sempre equivocats del temps. Ja semblen economistes aquests!).

Setembre 28, 2007 - Posted by | Paranooias

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: