Remote Viewers

paranoias en general

El 86% de les grans fortunes DEFRAUDEN a Hisenda

 

casino.jpg

 

 

 

 

Els tècnics d’hisenda (GESTHA) denuncien que el 86% de les grans fortunes no compleixen les seves obligacions tributàries. A més, també posen de manifest que l’economia submergida espanyola rondaria un 25%, i que al nostre país hi ha un 25% de tots els bitllets de 500 Euros que volten per la UE. (Expansión, 20-02-2008)

Suposo que desprès d’això jo he d’anar a treballar com si res, acceptar que em retinguin la part proporcional de l’IRPF, pagar religiosament les multes de tràfic amb tant radar solt, i esperar trobar-me de cara amb un d’aquests bitllets de 500 que mai he tingut a la mà gaire estona… desprès de tot, ens diuen que ens baixaran els impostos, a la “classe treballadora”. Clar, és que la resta no en paguen…

Afortunadament, podem dir que no som una excepció. A Alemanya ha començat una veritable caça de bruixes contra el frau fiscal. És veu que això d’amagar diners sota la rajola, o en un banc de “Liechtenstein”, és força habitual. Podeu veure el vídeo a: (Telenotícies 19-02-2008)

febrer 22, 2008 - Posted by | Economía

1 comentari »

  1. Pues si yo nunca vi billetes de 100 euros…… cuando vea uno de 500….mmmmmm…. no se …… me desmayo jajaja.
    Las grandes fortunas no se gravan como es debido por cuestiones de corrupcion y por cuestiones de desarrollo nacional …… te imaginas si los ricos tuviesen que pagar lo que deberían pagar??? Seguramente el primer año los enganchas pero al siguiente ya no puesto que estarían en Cayman, Panama o Islas Tok-Tok, lugares del mundo con impuestos nulos o irrisorios. Asi que hasta cierto punto, es bueno ser laxos con ellos. No los asustemos amenazandoles con tanto tributo… que se queden los ricos con nosotros, dale?

    Comentari per HS | febrer 23, 2008 | Resposta


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: