Remote Viewers

paranoias en general

Els escriptors llegeixen al riu

Se’m va fer tard a casa, i tot passant per darrere de la catedral, vaig veure mig perduts a l’editor d’Aeditors i a Àngela Buj.  Al palau episcopal ens rebia un home de caràcter afable amb un alçacolls. El Tinellet, una sala de roques immenses amb cadires senyorials ens esperava en el més complert silenci. Feia fred, una mica, la veritat.

Desprès d’uns breus parlaments de presentació, Lluís Santos va iniciar l’acte literari fent un resum de la producció ebrenca des del 1940. Va recordar autors per tots coneguts i altres de perduts en la memòria, i finalment va llegir un breu fragment. Desprès em va tocar el torn a mi. El conte “Cruzo el río” , que formarà part en breu de la secció “Cuentos para no dormir”, i un fragment de “El tren dels somnis”. Jesús Maria Tibau va fer el relleu, en nom dAndreu Carranza, llegint l’”Auliver bord”, que va finalitzar seguit de la seua versió musical, obra de Jesús Fusté. Àngela Buj va fer el següent llarg amb una petita biografia de Zoraida Burgos i la lectura d’alguns fragments, alguns d’ells inèdits. Ja per acabar l’acte, Manuel Pérez Bonfill ens delectà amb un contes de postguerra que ens deixà garratibats, i Gerard Vergés ens explicà amb calma les riades de l’Ebre.

De nou la possibilitat de saludar alguns amics, com l’incansable Emigdi, vells coneguts del meu temps de facultat, i amics de sempre. Un piscolabis ràpid, en un marc incomparable, i la satisfacció d’un acte que va ser molt especial.

Anuncis

Novembre 29, 2008 - Posted by | Noticias | , , , ,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: