Remote Viewers

paranoias en general

Hanami a les Terres de l’Ebre

2007hanami

Al Japó es celebra des de temps immemorials l’arribada de la primavera amb la festa del hanami (observació de flors de cirerer) que sol ser a finals de març. En aquesta celebració es fa referència a la curta durada de la vida, a la gratitud per estar vius, i es celebra amb famílies japoneses reunint-se sota els cirerers per llegir poesia, beure sake, té i fer un picnic. I què millor que impulsar una tradició com aquesta a les Terres de l’Ebre!  Aquesta ha estat la idea de Jordi Arrufat i Oriol Gracià.

LA PRIMERA JORNADA DE HANAMI DE LES TERRES DE L’EBRE es celebrarà el dia 29/03 a les 16.00h fins a les 17.30h a la vall d’en Baiges (Paüls). Les instruccions per arribar-hi, segons en Jordi són:

“S’hi arriba desviant-se per un caminet que surt a la dreta just abans d’arribar a Paüls senyalitzat com a “Vall de vinyes”. Està a 10 minuts en cotxe a partir de la bifurcació. L’hort es troba just al costat de dues roques enormes que es van desprendre de la muntanya del costat, no té pèrdua.”

Esperem que no tingui pèrdua! Es demana als interessats que participin assistint-hi, però també preparant un poema, musicat o no, o una cançó o fragment de narrativa sobre temes diversos com poden ser la floració dels cirerers, la arribada de la primavera, la bellesa de les Terres de l’Ebre, la cultura japonesa, o relacions entre Catalunya i Japó. S’invita als assistents a portar begudes i pastes per prendre mentre es gaudeix de l’entorn i de les presentacions, i alguna cosa per seure-hi!

Donar les gràcies a la Joana Celma Gavaldà (casa rural “La Remulla” de Paüls) que ens cedeix el seu hort de cirerers.

Us hi esperem!

Anuncis

Març 25, 2009 - Posted by | Noticias | , , , , , ,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: