Remote Viewers

paranoias en general

Banda Ampla

Avui fa una setmana que vaig passar pel programa Banda Ampla, de TV3, per discutir sobre les retallades que Zapatero prepara, i que toquen de ple a funcionaris, treballadors de l’estat, pensionistes…

Us penjo el link, per si li voleu donar una ullada.

Va ser un programa curiós, pel que va passar abans, durant (sobretot mentre durava la publicitat i fora de càmara), i després… i per tot allò que sempre envolta els mitjans de comunicació. En primer lloc, ja apunta molt el fet de que, quan apareixo jo, diu que sóc assessor financer i que colaboro amb la URV… penso que el becari de torn no va acabar de ficar bé les meves dades . També vaig coincidir amb Gonzalo Bernardos, professor de la UB amb el que ja em coincidit en altres ocasions, i ens vam divertir força… potser és l’única cosa que podem fer davant la situació en la que ens trobem, això i exigir al govern reformes estructurals importants si volem sortir de veritat de la crisi.

Posats a demanar, demanem que s’aposti fort per sectors de gran valor afegit, amb alt potencial de creixement, com pot ser la biotecnologia, els components i desenvolupaments aeronàutics, la investigació fonamental, que es reestructuri el sector agrari i pesquer, que fa temps que passa per situacions patètiques, que es redueixi el pes de la construcció, i que s’aposti decididament per una mà d’obra més qualificada i més productiva. També que es redueixi el pes estatal, d’administracions, conselleries, diputacions; que s’ajudi aquell que vol crear empreses, (i per tant ocupació), i que es sigui valent per fer plans a més de dos anys vista, amb consens, i voluntat d’encapçalar i dirigir un país.

Anuncis

Mai 26, 2010 - Posted by | Noticias | , ,

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: