Remote Viewers

paranoias en general

Sobre mi

Jordi Andreu Corbaton ha viscut entre Tortosa,Tarragona i Reus els seus últims 35 anys de vida. La seva passió per l’escriptura li ve de jove. Amb 8 anys, jugant amb una vella màquina d’escriure, ja escrivia històries de detectius. Als 15 anys va escriure la seva primera novel·la, obra inèdita encara, i possiblement mai publicable, però que li obrí una escletxa de reconeixement a les editorials catalanes, que van premiar l’esforç i el ¿¿talent?? que sobresortia d’un autor tant jove. Des d’aquella època, ha anat escrivint obres dedicades primordialment al públic infantil i juvenil. Jordi Andreu Corbaton conrea també altres vessants artístiques. Escriu poesia i relats curts quan la seva ànima l’obliga, i experimenta amb poesia visual, pintura conceptual i graffiti.

Actualment treballa de professor a la Facultat d’Economia de la Universitat Rovira i Virgili a Reus, forma part de l’Associació d’Escriptors del Camp de Tarragona, de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) i és escriptor habitual del programa Autors a les Aules de la Institució de les Lletres Catalanes.

Són obres d’ell:Mixatxibutxi (1999), Els barquers del cel (2005), Pullback (2005), Pullback (2010).

mitxabarqerpull

Ha participat en les obres col·lectives: Estius a l’Ebre (2007), El riu que parla (2008), La catosfera Literària 08 (2008), Ebre Blook (2009), Relats de Terror (2009), Lletres de Casa; Antologia de Poetes Ebrencs al Serret Blog (2009), Octavi Serret: de Vall-de-roures al món (2009)

estius_ebrecoberta-el-riu-que-parlaportada21ebreblookterror_mitja lletresSerret

Altres blogs d’ell:

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari