Remote Viewers

paranoias en general

Camprebloc

Bé nois.. ja està. Ja s’ha acabat el camprebloc. I la veritat, ha estat una trobada molt interessant. Els bloggers campredonencs ens han fet una exhibició de com un poble petit pot tenir moltíssima empenta, i una colla de jordibloggers hem explicat batalletes sobre els nostres respectius blogs. Personalment m’enduc molt bons records, la retrobada amb Jordi Arrufat, a qui feia uns 10 anys que no veia! El premi del Top ten Ebrenc per a La marfanta, i els podcasts d’El basar de les espècies que tot i que s’han fet de pregar, al final hem pogut escoltar.

Bé, solament desitjar que hi hagi un altre campreblog, o un jesusblog com ha apuntat l’amic J.M Tibau del Blog Tens un Racó dalt del món.

Us deixo una foto de l’acte, i de nou tots els blogs participants en la trobada.

De dreta a esquerra els responsables de Calgru, Lo barber, Lo sifo, Emigdi Subirats. i Lo gaiter de l’Ebre.

bis.jpg

Els altres blogs presentats han estat: el de Jordi Jordan, Jordi Arrufat, Jordi Perales, Jordi Roig… i el meu!

 

Agrair de nou a Emigdi la iniciativa, i donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat per a què l’acte hagi estat possible.

Desembre 16, 2007 - Posted by | Noticias

3 comentaris »

  1. Molt bé Jordi has estat el primer en penjar-hi el post. Un punt per a tu. Per part nostra molt contents de l’assitència i una experiència molt enriquidora per als que encara son novells.

    Comentari per Lo Sifo | Desembre 16, 2007 | Respon

  2. Jordi,
    Moltes gràcies pel comentari i per haver participat al CampreBloc que per a nosaltres era molt important. Encara em queda pendent fer una crítica de Pull-Back, aquests nadals la faré.
    una abraçada,
    emigdi

    Comentari per emigdi | Desembre 17, 2007 | Respon

  3. […] Cultural Soldevila ho va brodar! (En parlen també l’Emigdi, el Gustau, lo sifo, el jordi andreu i el JM […]

    Retroping per el basar de les espècies | febrer 5, 2008 | Respon


Deixa un comentari